Podjetje

S tridesetletnimi izkušnjami zagotavljamo svetovanje, organizacijo in izvedbo prevozov ter ostalih logističnih storitev za številne slovenske in tuje stranke

Pošljite povpraševanje

Naša dejavnost pokriva celoten spekter logističnih storitev, in sicer svetovanje, organizacijo ter izvedbo tako prevozov kot tudi ostalih logističnih storitev.

Nenehno skrbimo za povečevanje kakovosti prevoznega procesa z razvojem širokega spektra logistične dejavnosti po najvišjih standardih. Posledične racionalizacije stroškov in časovni prihranki omogočajo večjo korist za naročnika.

Dostavo blaga zagotavljamo z lastnimi kapacitetami, imamo pa tudi široko mrežo distribucijskih partnerjev. Podjetje ima več kot 100 zaposlenih in 80 lastnih vozil, od tega 75 hladilnikov in od tega 20 prikolic s ponjavo.

Usposobljeni in motivirani zaposleni ter kakovosten, ekološki in navigacijsko spremljan avto park nam zagotavljajo močno podporo v vseh fazah logističnega procesa, to pa nam pomaga postavljati temelje za odličnost pri zadovoljevanju logističnih potreb naših strank, saj za naše stranke zagotavljamo celotno paleto logističnih storitev s cilji, kot so varnost, hitrost, fleksibilnost ter zanesljivost.

Zaradi vodenja novih poslovnih povezav in naložb v sodobno logistično poslovanje smo pred leti odprli podružnico s sedežem v Moskvi. Z našim poslovanjem in izkušnjami smo vzpostavili oziroma organizirali mrežo podjetij in znanstev v Belorusiji, Ukrajini, Kazahstanu in Uzbekistanu, ki nam omogočajo hiter odziv pri reševanju tehničnih težav na vozilih in prikolicah. Po potrebi nam nudijo tudi vso ostalo pomoč, v kolikor je potrebna.

Globus, d. o. o., Metlika, Slovenija, EU // logistične storitve - logistische dienstleistungen - logistic services - servizi di logistica - logističke usluge - услуги логистики и перевозок
Globus, d. o. o., Metlika, Slovenija, EU // logistične storitve - logistische dienstleistungen - logistic services - servizi di logistica - logističke usluge - услуги логистики и перевозок